POVESTEA NOASTRĂ

Expertiză, responsabilitate, viziune, excelență

Partenerul dvs. pentru o economie sustenabilă

Parte a Grupului Purcari Wineries, Ecosmart Union SA reunește o echipa experimentata de specialiști în managementul deșeurilor. Oferim clienților un pachet complet de servicii de mediu. Responsabilitatea protectiei mediului inconjurator a devenit o componenta importanta a principiilor de business si in piata romaneasca. Astfel, producatorii si importatorii de ambalaje responsabili au inteles ca doar impreuna putem mari gradul de reciclare a ambalajeor puse pe piata, prin actiuni concrete. Suntem o entitate unica pe piata nationala de profil, gratie know how-ului detinut de specialistii nostri si faptului ca suntem membri ai unui grup de companii, in care competentele si responsabilitatile sunt permanent monitorizate si atent auditate de catre KPMG Limited, auditor international independent.

AFLĂ MAI MULT

EXPERTIZĂ

Model de referință în privința conduitei de afaceri în managementul deșeurilor de ambalaje din România

TRANSPARENȚĂ ȘI ETICĂ ÎN AFACERI

Auditarea partenerilor colectorilor pentru obținerea trasabilității deșeurilor de ambalaje provenite din fluxul comercial-industrial.

PARTENERI PENTRU O ECONOMIE SUSTENABILĂ!

Prin contractul de preluare a responsabilității garantăm optimizarea costurilor aferente îndeplinirii obligațiilor legale de valorificare și reciclare a deșeurilor de ambalaje.

Echipa de acționari

Crama Ceptura SRL
Purcari Wineries PLC

Actionar majoritar al ECOSMART UNION, parte a PURCARI WINERIES PLC, companie listată la Bursa de Valori Bucuresti si auditat de catre KPMG Limited – auditor international independent (BIG 4).

OSTROVIT S.A.

OSTROVIT SA are ca scop principal de activitate viticultura şi producerea vinului din Ostrov, precum și producția de fructe și legume.

Parmafood Group Distribution SRL

Companie cu capital romanesc, unul dintre principalii jucatori de pe piata din Romania de distributie a alimentelor si bauturilor.

Sticlă
Hârtie
Plastic
Metal
Lemn

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...