Termeni și condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului nostru.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului nostru de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Societatea noastră, nu va transferă titlul de proprietate asupra aplicațiilor software.

Societatea noastră deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin această toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, de compilați, dezasamblați aplicația software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea societății nostre, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului nostru este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de societatea noastră. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea societății nostre.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor societății noastre. Societatea noastră nu va acordă nici o garanție referitoare la:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistentă pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, societatea noastră nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele noastre, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului nostru nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea societății noastre în lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

Societatea noastră nu poate garanta că prezențele pagini nu conțin erori, și asigura că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze societatea noastră prin unul din mijloacele afișate în pagină de „Contact” a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAȚII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informații, această are că scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natură informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile societății noastre, dar poate include și alte informații aflate în strânsa legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

LEGĂTURĂ CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de societatea noastră utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea să. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplică condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Societatea noastră nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul nostru și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele:

  • prelucrarea acestor date și informații personale de către societatea noastră în vederea efectuării de studii de piață;
  • transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct;
  • soluționarea de către societatea noastră a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagină Contact din site);
  • alte activități întreprinse de societatea noastră și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Societatea noastră va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării va rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii „Contact” din site.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...